HTML

Ez a foci!

Blogomban igyekszem összegyűjteni az érdekességeket, vicces megnyivánulásokat a méltatlanul háttérbe szorult megyei foci világából.

Címkék

blog (1) cigánd (1) edzői (5) foci (7) mályinka (1) megye1 (3) megye2 (4) mucsony (1) mvsc (1) pácin (1) trizs (1) Címkefelhő

Ha az ellenfél edzője nem nyilatkozik, akkor mi sem…

Szupi Geller 2009.08.17. 00:28

Boldogkőváralja-Olaszliszka 3-0 (0-0)
Oldal Ferenc (Olaszliszka): - Amelyik csapatban még szombaton nem tudják mikor és hol lesz a mérkőzés és el sem jönnek, ott nagy baj van.
Tarcal-Erdőhorváti 1-2 (1-1)
Kovács Attila, elnök (Tarcal): - Helyzetkihasználásunknál csak a játékvezető volt gyengébb. Gratulálok az ellenfél csapatának a győzelemhez!
Csehi László (Erdőhorváti): - Rosszul játszottunk egy jó csapat ellen, így különösen értékes három pontot szereztünk.
Aszaló-Homrogd 2-0 (0-0)
Tiszóczki Attila (Homrogd) : - A két csapat közötti különbség a helyzetkihasználásban domborodott ki, de amíg a hazaiak kihasználták a lehetőségeiket, mi hűek maradtunk önmagunkhoz.
Sajókaza-Bódvaszilas 6-1 (2-0)
Cseh Tamás: - Nem szégyen egy jobb csapattól vereséget szenvedni, de ennyi potyagólt nem lett volna szabad kapnunk! Gratulálok a hazai csapatnak.
Mályinka-Mucsony 0-2 (0-0)
Lázár József (Mályinka): - Ha az ellenfél edzője nem nyilatkozik, akkor mi sem, mert nekünk is meg van a véleményünk a mérkőzésről, de ez sok embernek nem tetszene.
Divinszki József (Mucsony): - Nem nyilatkozom.
Bükkábrány-Ináncs 12-0 (5-0)
Rémiás Róbert (Bükkábrány): - Sportszerű mérkőzésen csak a gólaránynak örülhetünk.
Csizmár József csapatvezető (Ináncs): - Enervált játék, megérdemelt hazai győzelem, szív nélkül nem lehet eredményt elérni.
Tiszakeszi-Sajóbábony 0-3 (0-1)
Kápolnai László (Tiszakeszi): - Javaslom, következő ellenfeleinknek, hogy kapus helyett akár mezőnyjátékost is szerepeltethetnek ellenünk. Ettől függetlenül gratulálok és sok sikert kívánok edző kollégámnak és csapatának.

 

Címkék: foci mályinka megye2 edzői mucsony

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezafoci.blog.hu/api/trackback/id/tr391314093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása