HTML

Ez a foci!

Blogomban igyekszem összegyűjteni az érdekességeket, vicces megnyivánulásokat a méltatlanul háttérbe szorult megyei foci világából.

Címkék

blog (1) cigánd (1) edzői (5) foci (7) mályinka (1) megye1 (3) megye2 (4) mucsony (1) mvsc (1) pácin (1) trizs (1) Címkefelhő

Ezt az amatőr csapatot nem csak az ág, a Jó Isten is bünteti!

Szupi Geller 2009.08.17. 00:34

Sárospatak-Pácin 4-1 (1-0)
Kollár Sándor (Pácin): - Hiába van a régi mondás, amely szerint a szegény embert még az ág is húzza. Ezt az amatőr csapatot nem csak az ág, a Jó Isten is bünteti!
Trizs-Serényfalva 0-4 (0-3)
Varga Emil (Trizs): - A hozzáállással és az akarattal már nem volt gond. Sajnos csak a védelmünk gólképes, a csatáraink még nem. Gratulálunk az ificsapatunk jó szerepléséhez.
Emőd-Tiszakeszi 2-0 (2-0)
Toperczer Tibor (Emőd): - Két ellentétes félidő, az elsőben mi, a másodikban a vendégek birtokolták többet a labdát. Azzal nyertünk, hogy mi két gólt rúgtunk.
Kápolnai László (Tiszakeszi): - Amellett, hogy gratulálok a hazai csapat győzelméhez, túlzás nélkül állítom, magunkat vertük meg a több mérkőzés megnyeréséhez is elegendő helyzet kihagyásával.
Tiszapalkonya-Sajóbábony 0-4 (0-2)
Tóth István (Sajóbábony): - Nem játszottunk jól, csak eredményesen.

Címkék: foci megye2 edzői pácin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezafoci.blog.hu/api/trackback/id/tr631314100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása